Steve Jobs biografie verduidelijkt met video’s

Geschreven door  | 27 juni 2012 | Categorie: Apple nieuws

Steve JobsDe officiële biografie van Steve Jobs, geschreven door Walter Isaacson is een succes. Amazon deelde eerder al mee dat deze biografie het beste verkochte boek was van 2011.

Het boek geeft ontzettend veel informatie over het leven van Steve Jobs. Moest je tijdens het lezen van dit boek geneigd zijn om wat meer video-informatie op te zoeken dan is er net een nieuwe site in het leven geblazen.

The Steve Jobs Archive bundelt zo’n 250 video’s die netjes gerangschikt staan op volgorde van de hoofdstukken van het biografie boek. Zo kan je telkens een hoofdstuk lezen en wanneer je een historisch moment wilt bekijken met een video dan is deze website de ultieme plek.

De Macintosh lancering, de iPhone lancering, de comeback van Steve Jobs,… alle video’s zijn aanwezig.

De website is de perfecte aanvulling voor het boek maar moest je deze al gelezen hebben dan blijft de site uiteraard de moeite waard voor een bezoek.
Tags: , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Volg ons...

Facebooktwitter

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten