Succesvolle app FitBooster nu ook voor Belgen

Geschreven door  | 25 juni 2012 | Categorie: iOS apps

FitBoosterFitBooster staat al sinds het uitkomen van de app in Nederland in de top 10 van meest gedownloade Health & Fitness-apps en heeft zelfs de status van meest gedownloade app van Nederland behaald. De makers van het Nederlandstalige programma vinden het nu tijd dat hun app ook België verovert.

Met FitBooster hebben sporters thuis, in de sportschool of buitenshuis altijd hun favoriete workout bij de hand. De mobiele applicatie is ontwikkeld door personal trainer Guy Plijnaar en software ontwikkelaar Michel Boezerooij. Zij hebben samen gezorgd voor een applicatie die de gebruiker op een slimme manier helpt bij het uitvoeren van zijn trainingsprogramma.

Sporters kunnen de app gratis downloaden uit de App Store, en hebben vervolgens de keuze om gratis workouts of betaalde workouts van € 1,59 te downloaden. De oefeningen zijn voorzien van heldere instructies en worden ondersteund door bewegende illustraties. De vorderingen van de sporter worden vastgelegd in logs, zodat er een goed overzicht ontstaat van de uitgevoerde oefeningen en de vooruitgang.

Download: FitBooster
Tags: , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Volg ons...

Facebooktwitter

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten