Top2Move voor de sportieve gebruiker

Geschreven door  | 17 juni 2012 | Categorie: iOS apps

Top2MoveTop2Move is speciaal ontwikkeld voor de fervente buitensporter. Ideaal voor fietsen, wandelen en zelfs varen. Stippel zelf een route uit en zodra u in beweging kom beweegt de kaart met u mee op het beeldscherm van de iPhone of de iPad. Met een druk op de knop kan je jouw uitgestippelde route delen met duizenden andere gebruikers

Bovendien is het mogelijk om toeristische routes die afkomstig zijn van de online routecrawler te gebruiken in de applicatie.

Ben je een sportieveling en ontdek je graag geregeld nieuwe routes uit dan is Top2Move een aanrader. De app is Nederlandstalig en werkt perfect voor de iPad en de iPhone.

Download: Top2Move
Tags: , , , ,

One Response to Top2Move voor de sportieve gebruiker

  1. L Ophof 19 juni 2012 at 17:24

    Wij zijn vervente wandelaars en vinden het leuk om elke keer weer een andere route te lopen. Vanuit de Apple store werd ik getrigeerd op de app Top2Move. Aangeschaft en gelijk gaan wandelen. Je kan zien waar je loopt en het aantal afgelegde kilometers. Een duidelijke meerwaarde is de mogelijkheid om de route te delen met anderen (even uploaden). Het instellen van de taal gaf even wat problemen, ik was vergeten deze te bevestigen en de app opnieuw op te starten. Ik hoop dat vele wandelaars of fietsers een route gaan uploaden, zodat wij enkele keer een mooie nieuwe route kunnen gaan lopen.

    groet een actieve wandelaar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Volg ons...

Facebooktwitter

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten