Update voor Mountain Lion zorgt voor nieuwe beveiligingsfuncties

Geschreven door  | 27 juni 2012 | Categorie: Apple nieuws, Mac

Mountain LionApple heeft een software-update uitgebracht voor Mountain Lion Developer Preview 4.

Ontwikkelaars die deze ‘proefversie’ van het nieuwe besturingssysteem van Apple gebruiken krijgen de optie om ‘OS X Security Update Test 1.0′ te installeren.

Deze update zorgt ervoor dat Mountain Lion dagelijks controleert of er nieuwe beveilingsupdates zijn. Verder heb je de mogelijkheid om een veiligheidstest automatisch te laten uitvoeren na elke herstart of na een nieuwe update hiervan.

Door zo’n automatische beveiliging in Mountain Lion toe te voegen hoopt Apple om malware en andere kwaadaardige code sneller te kunnen doen stoppen. Een herhaling van de Flashback malware ziet Apple absoluut niet meer zitten.
Tags: , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Volg ons...

Facebooktwitter

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten