Verkoopcijfers van Samsung tablets zijn bedroevend vergeleken met de iPad

Geschreven door  | 5 juni 2012 | Categorie: Apple nieuws, iPad

nieuwe iPadSamsung mag dan veel TV-programma’s sponsoren om reclame te maken voor hun tablets, hun verkoopcijfers blijven echter bedroevend wanneer we deze vergelijken met de Apple iPad.

Uit een internationaal onderzoek van ABI Research zijn er in het eerste kwartaal van dit jaar zo’n 18,2 miljoen tablets verscheept. Dit is een stijging van 185% gestegen vergeleken met hetzelfde kwartaal in 2011.

11,8 Miljoen van die tablets zou een Apple iPad zijn. Apple staat hiermee veruit op nummer 1. Als nummer twee staat Samsung dat zo’n 1,1 miljoen tablets heeft verscheept. De iPad lijkt dus zo’n tien keer populairder dan een tablet van Samsung.
Tags: , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Volg ons...

Facebooktwitter

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten