Video van de achterkant van de nieuwe iPhone

Geschreven door  | 7 juni 2012 | Categorie: iPhone

Dit zou de achterkant van de Nieuwe iPhone zijn. In de video wordt de iPhone naast de iPhone 4 gehouden. De nieuwe iPhone is inderdaad iets groter en is voorzien van een kleinere dock-aansluiting. Ook de aansluiting voor de hoofdtelefoon is verplaatst naar de onderkant.


Tags:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Volg ons...

Facebooktwitter

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten