WWDC 2012 onthult zeker en vast de geheimen van iOS 6

Geschreven door  | 9 juni 2012 | Categorie: Apple nieuws

iOS 6 WWDC 2012Apple heeft in feite nog niet gesproken over iOS 6. Uiteraard gingen we er allemaal vanuit dat Apple iets gaat tonen over iOS 6 op de komende WWDC 2012, dat deze maandag van start gaat. Maar zeker was het nog niet.

Apple is nog volop bezig met de laatste voorbereidingen voor deze conferentie. De zaal wordt netjes opgekuist en de inkomhal wordt voorzien van spandoeken. Nog niet zo lang geleden heeft Apple een interessante spandoek over iOS 6 opgehangen. Nieuwsgierige konden gelukkig snel een foto nemen.

iOS 6 is dus bevestigd en we mogen er zeker van zijn dat ontwikkelaars in de loop van volgende week aan de slag kunnen met een beta versie ervan. Voor de vernieuwingen die iOS 6 kent moeten we nog wachten tot maandagavond.
Tags: , , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Volg ons...

Facebooktwitter

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten