3 nieuwe advertenties over het gemak van een Mac

Geschreven door  | 28 juli 2012 | Categorie: Apple nieuws

Apple heeft drie nieuwe advertenties gelanceerd. Opvallend is dat er deze keer niet gekozen is voor één of andere beroemdheid zoals bij eerdere advertenties. Deze keer maakt Apple gewoon gebruik van een Apple Genius. Deze personen zijn te vinden in de Apple Stores en helpen je met eventuele problemen of vragen van allerlei Apple producten.

De drie nieuwe advertenties zijn hier te vinden.


Tags:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Volg ons...

Facebooktwitter

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten