5 Yrs Later zorgt voor leuke verassingen

Geschreven door  | 6 juli 2012 | Categorie: iOS apps

5 Yrs LaterBen jij zo iemand die af en toe eens de oude doos met foto’s van jaren geleden opnieuw bekijkt? Dan is zeker de app 5 Yrs Later iets voor jouw. Deze app ontwikkelt door de Belg Tom Broucke laat jouw en je vrienden verassen met een oude foto die jezelf hebt genomen.

De applicatie werkt als volgt. De gebruiker registreert zich in 1 stap, hij geeft enkel zijn emailadres en wachtwoord op. Eens ingelogd, kan de gebruiker een foto nemen, of een foto kiezen uit zijn bibliotheek. Bij deze foto kan de gebruiker aangeven of hij hem 1, 2 of 5 jaar wil vergeten. De gebruiker kan ook commentaar toevoegen en aangeven met wie hij de foto wil delen, binnen zoveel jaar.

5 Yrs Later zorgt op deze manier wel eens voor leuke verassingen.

Download: 5 Yrs Later
Tags: , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Volg ons...

Facebooktwitter

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Typ uw e-mailadres in om u aan te melden voor onze nieuwsbrief. Maak vervolgens een keuze of u deze wekelijks en/of dagelijks wilt ontvangen.


Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten