Apple geeft ontwikkelaars raad voor in-app hack te omzeilen, oplossing komt met iOS 6

Geschreven door  | 21 juli 2012 | Categorie: Apple nieuws, iOS apps

Email over Russische in-app hackApple heeft ontwikkelaars een email gestuurd over de recent ontdekte in-app hack. De Russische hacker Alexey Borodin ontwikkelde een proxy server dat in-app aankopen kon omzeilen.

Met behulp van enkele certificaten kon hij het nodige internetverkeer dat nodig was voor een in-app aankoop omzeilen naar zijn eigen ontwikkelde proxy server. Op deze manier kan je valse aankopen registreren.

De hack werkt echter niet voor applicaties die hun in-app aankopen verifiëren. Maar niet alle ontwikkelaars voorzien hun apps van deze extra verificatie-methode. In de email geeft Apple de ontwikkelaars de raad om deze verificatie toch toe te passen in hun apps en verwijst hun door naar deze pagina. Enkel op deze manier voorkomen ze om slachtoffer te worden van deze hack.

Apple laat verder weten dat met iOS 6 deze hack volledig waardeloos zal zijn.
Tags: , , ,

One Response to Apple geeft ontwikkelaars raad voor in-app hack te omzeilen, oplossing komt met iOS 6

  1. Pingback: Russische hacker laat opnieuw van zich horen via de Mac App Store

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Volg ons...

Facebooktwitter

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten