Bedrijfsfilm waarom je moet werken voor Apple

Geschreven door  | 11 juli 2012 | Categorie: Apple nieuws

Apple heeft een promovideo gemaakt dat speciaal bedoelt is om nieuw personeel te vinden. Op zich niets wereldschokkend. Tal van andere bedrijven maken ook zo’n video voor een grotere naamsbekendheid te krijgen.

Maar de video geeft ons wel een mooie inkijk wat er binnen de muren van het hoofdkantoor in Cupertino gebeurt. Verschillende Apple ingenieurs vertellen hoe ze samen werken aan een nieuw product en de problemen tijdens het ontwikkelingsproces oplossen.

De video is een absolute aanrader voor elke Apple fan die wat meer inzicht in de kantoren van Cupertino wilt krijgen.


Tags:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Volg ons...

Facebooktwitter

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten