De Standaard schenkt een e-boek als cadeau

Geschreven door  | 11 juli 2012 | Categorie: iOS apps

Een analfabeet in JapanDe Standaard heeft een leuk cadeau voor iedereen klaarliggen. Zowel abonnees als niet abonnees kunnen van het aanbod genieten.

Het boek ‘Een analfabeet in Japan’ van fotograaf Michiel Hendryckx geven ze tijdelijk gratis weg. Hij stapte eind april 2012 in Schiphol op een vliegtuig richting Osaka. Vandaar ging het naar een bungalow in Wakayama.

Michiel Hendryckx koos bewust voor een gewone Japanse stad. Hij verbleef er vijf weken en bracht verslag uit via een blog op De Standaard Online. Nadien bundelde hij zijn impressies in een prachtig e-boek dat de Standaard u bij het begin van de vakantie graag cadeau doen.

De Standaard geeft het boek tot eind augustus gratis weg nadien zal het boek betalend worden. Het boek is te lezen op elk iOS apparaat met behulp van het programma iBooks.

Download: Een analfabeet in Japan
Tags: , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Volg ons...

Facebooktwitter

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten