iPhone 3GS niet meer verkrijgbaar in België

Geschreven door  | 30 juli 2012 | Categorie: Apple nieuws, iPhone

iPhone 3GSZowel bij Mobistar als bij verschillende Apple dealers zijn er geen iPhone 3GS toestellen meer te koop.

De iPhone 3GS werd nog steeds voor 379 Euro verkocht met 8GB aan opslagcapaciteit. Het toestel is zo goed als nergens meer verkrijgbaar en een betrouwbare bron binnen Apple liet ons weten dat er geen verdere leveringen op de planning staan. Momenteel is de iPhone 3GS nog steeds verkrijgbaar in de Online Apple Store maar ook hier zal de verkoop weldra stoppen.

Waarschijnlijk zal bij de lancering van de iPhone 5, de iPhone 4 de plaats innemen van de iPhone 3GS als ‘budgetmodel’. De iPhone 4S zal het tussenmodel zijn, terwijl de nieuwste iPhone verkocht zal worden als het topmodel.

iPhone 3GS gebruikers zullen binnenkort wel in staat zijn om iOS 6, het nieuwste besturingssysteem dat in de herfst uitkomt te installeren op hun toestel. Weliswaar zullen enkele nieuwe functies niet ondersteunt worden. iOS 6 zal ook de laatste update zijn voor de iPhone 3GS.
Tags: ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Volg ons...

Facebooktwitter

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten