iPhoto 9.3.1 update lost migratie probleem op

Geschreven door  | 13 juli 2012 | Categorie: Apple nieuws, Mac

UpdateApple heeft een update voor iPhoto uitgebracht. Update versie 9.3.1 voor iPhoto komt exact één maand later uit dan de vorige update.

De update verhelpt een MobileMe migratie probleem. De update wordt aanbevolen voor alle gebruikers van iPhoto 11 omdat het ook een vervelende vastloper verhelpt die in zeldzame gevallen voorkwam tijdens het bewerken van de bibliotheken.

Apple deelt ons de volgende verbeteringen mee:

• Er is een probleem verholpen dat zich tijdens de migratie van albums van een MobileMe-galerie kon voordoen en dat ertoe kon leiden dat foto’s vanuit originele gebeurtenissen werden verplaatst naar een nieuwe gebeurtenis met de naam ‘Van MobileMe’

• Er is een probleem verholpen dat er in zeldzame gevallen toe kon leiden dat iPhoto bleef hangen bij het bijwerken van bibliotheken

Updaten kan via Software Update. Klik hiervoor op het ‘Apple Logo’ in de menubalk en kies voor ‘Software Update…’
Tags: , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Volg ons...

Facebooktwitter

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten