Nieuwe iPod Touch, iPad mini & MacBook Retina voorzien voor september/oktober

Geschreven door  | 24 juli 2012 | Categorie: Apple nieuws, iPad, iPhone, iPod, Mac
iPod Touch

De nieuwe iPod Touch

Er zijn weeral verschillende geruchten bezig. Zo kunnen we een nieuwe MacBook Pro 13 inch met Retina scherm verwachten. Deze Mac zou rond september/oktober te koop moeten zijn. Althans volgens analist Ming-Chi Kuo. Eerder lieten we jullie al weten wat de systeemprestaties van deze Mac zouden zijn.

Ming-Chi Kuo denkt zelfs dat in dezelfde tijdslijn Apple ook de iPad Mini gaat lanceren. Deze iPad Mini zal voorzien zijn van een 7,85 inch scherm. De prijs van deze iPad Mini zal uiteraard lager liggen dan de huidige iPad. Op deze manier kan Apple beter gaan concurreren met de concurrentie.

Ook aan de huidige iPad met Retina scherm zou Apple sleutelen. De aanpassingen zouden meer van invloed zijn om de productiekosten te verlagen.

De analist gelooft ook dat de nieuwe iPhone (iPhone 5) net zoals de andere producten ook in september/oktober verkrijgbaar zou zijn. Het is in feite allemaal geen echt nieuws behalve de nieuwe iPod Touch.

Apple zou met de 5de generatie van de iPod Touch gewerkt hebben aan een compleet nieuw design. Zo zou de nieuwe iPod Touch voorzien worden van hetzelfde scherm als de nieuwe iPhone. Dat betekent dus een 4 inch scherm met de nieuwe in-cell technologie.

Ook de Japanse site Macotakara denkt hetzelfde over de nieuwe iPod Touch zoals analist Ming-Chi Kuo. Zij vermoeden dat de nieuwe iPod Touch intern gebaseerd zal zijn op de iPhone 4S en dat het toestel een A5 processor gaat krijgen. De achterkant zou van aluminium zijn. Er zijn meldingen dat er onderaan een inkeping is aan de achterkant van het toestel. Waarvoor dit zou dienen is nog niet duidelijk.

Eender hoe het ziet er een drukke periode uit voor Apple om alles klaar te krijgen voor de komende feestdagen.

En vergeet niet dat in dezelfde periode ook nog de nieuwe iPod Nano wordt voorzien.
Tags: , , ,

2 Responses to Nieuwe iPod Touch, iPad mini & MacBook Retina voorzien voor september/oktober

  1. Pingback: Zo ziet de nieuwe Apple dockconnector naar USB kabel eruit

  2. Pingback: Live verslaggeving Apple Special Event | Appleweetjes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Volg ons...

Facebooktwitter

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten