Microsoft demonstreert aanstaande maandag Office voor de iPad

Geschreven door  | 13 juli 2012 | Categorie: Apple nieuws, iPad

Office-iPadMicrosoft houdt de komende maandag een persevenement in San Francisco. Nu alle detail over de komende Windows 8 bekend zijn lijkt het voor deze softwarefabrikant het ideaal moment om meer details over de nieuwe Office te tonen.

Microsoft Office is een belangrijk softwarepakket voor Microsoft en zorgt nog steeds voor een grote omzet. Ook in het bedrijf is Microsoft Office een begrip geworden.

Maar tijden veranderen. Tablets worden meer en meer gebruikt. Niet enkel thuis maar ook in het bedrijf. Microsoft is zich hiervan bewust en stiekem werken ze aan een iPad versie van hun kantoorsuite Microsoft Office.

Aanstaande maandag 16 juli geeft Microsoft opnieuw een persevenement. De kans is reëel dat de nieuwe Office 15 wordt aangekondigd. Deze nieuwe kantoorsuite zal volledig aangepast zijn aan het Metro-interface van Windows 8. Office 15 zal ten vroegste begin volgend jaar in de winkelrekken liggen.

Maar meer belangrijker is dat Microsoft van plan is om details van Microsoft Office voor mobiele platformen te onthullen die dag. Microsoft heeft steeds ontkent te werken aan een Office versie voor de iPad. Maar insiders hebben al met een werkende versie ervan aan de slag kunnen gaan.

De verwachtingen zijn alleszins hooggespannen dat Microsoft aanstaande maandag meer details over Office voor de iPad bekend maakt.
Tags: , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Volg ons...

Facebooktwitter

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten