Morgen is Apple aanwezig op de hackersconferentie Black Hat 2012

Geschreven door  | 25 juli 2012 | Categorie: Apple nieuws

Black Hat USA 2012De platformen van Apple staan bekend omwille van hun robuustheid en veiligheid. Maar de laatste tijd neemt de dreiging van kwaadwillende toe. Beveiligingsexperts waarschuwen al langer Apple dat de tijd van een veilig systeem wel eens gedaan kan zijn.

Op de hackersconferentie Black Hat komen beveiligingsexperts en hackers samen om te spreken rondom beveiligingen en verbeteringen. Enkele hacks worden meteen getoond en gedeeld waarna de bedrijven hiervan op de hoogte worden gesteld.

Apple was in het verleden geregeld aanwezig op deze hackersconferentie. Beveiligingsexperts van Apple bleven echter steeds op de achtergrond en mochten absoluut niet mee discussiëren in bepaalde zaken. Dit werd hun trouwens opgelegd door de marketingafdeling van Apple.

Dit jaar zal het volledig anders zijn. Het hoofd van de iOS beveiliging namelijk Dallas De Atley zal morgen zelf een presentatie geven over de verschillende beveiligingstechnologieën van iOS. Het ziet ernaar uit dat Apple de relatie met de hackers-gemeenschap op deze manier wilt verbeteren.
Tags: , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Volg ons...

Facebooktwitter

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten