Mountain Lion is verkrijgbaar in de App Store !

Geschreven door  | 25 juli 2012 | Categorie: Apple nieuws, Mac

Mountain Lion

Mountain Lion, het meest geavanceerde besturingssysteem is verkrijgbaar in de Mac App Store. Mountain Lion is de negende release van OS X. Apple deelt ons mee dat er maar liefst 200 vernieuwingen zijn aangebracht.

Zo is er het berichtencentrum waarbij het systeem al de meldingen van mail, berichten, herinneringen, alarmen, tweets,… verzamelt.

Het programma Messages vervangt het oude iChat. Messages biedt alle mogelijkheden van iChat maar kan bovendien berichten sturen naar iOS apparaten en Macs. Op deze manier kan je perfect communiceren tussen een iPhone en bv. een Mac.

Game Center biedt meer spelplezier naar de Mac. Gebruikers hebben de mogelijkheid om samen met vrienden of totaal onbekenden een spel samen te spel, scores te vergelijken,…

Mountain Lion kent een verbeterde iCloud functionaliteit. Mail, kalender, contacten, herinneringen, documenten, notities,… worden allemaal up-to-date gehouden in de iCloud. Wanneer je dus werkt aan een document op de Mac dan kan je hieraan later verder werken op bv. je iPad zonder iets extra’s te doen. iCloud werkt volledig automatisch.

Verder kent Mountain Lion een verbeterde beveiliging. Gatekeeper zorgt ervoor dat je geen malware download of installeert.

Safari, Apple zijn eigen browser is sterk verbetert. Zo is de URL-balk gecombineerd met de zoekbalk en zal Safari al tijdens het typen suggesties geven van je gewenste zoekmachine. Maar het meest dat opvalt is dat er gesleuteld is aan de snelheid. Scrollen in pagina’s gaat vlotter dan ooit ervoor.

Mountain Lion is verkrijgbaar in de Mac App Store en kost 15,99 Euro.

Download: Mountain Lion
Tags: , , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Volg ons...

Facebooktwitter

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten