Ontwikkelaars krijgen Golden Master van Mountain Lion in handen

Geschreven door  | 10 juli 2012 | Categorie: Mac

Mountain LionApple heeft de Golden Master van Mountain Lion vrijgegeven voor ontwikkelaars. De Golden Master versie is als er geen grote problemen meer worden gevonden de versie die ook in de Mac App Store zal verschijnen.

Apple lijkt dus klaar te zijn om deze maand Mountain Lion te lanceren voor het grote publiek.

Mountain Lion bevat verschillende nieuwigheden zoals het Berichtencentrum, Berichten, Herinneringen, GateKeeper, Game Center,… Apple zelf zegt dat er zo’n 200 nieuwigheden in het nieuwe besturingssysteem aanwezig.
Tags: , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Volg ons...

Facebooktwitter

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten