Productie nieuwe iPhone dan toch nog niet gestart?

Geschreven door  | 19 juli 2012 | Categorie: Apple nieuws, iPhone

iPhone 5Eerder lieten we al weten dat de productie van de nieuwe iPhone gestart was. De Japanse blogsite Macatakara was hiervan overtuigd naar aanleiding van de nodige informatie.

Maar volgens de site BGR klopt dat niet helemaal. Apple volgt verschillende testfases waaronder een ‘engineering verification test’ en een ‘design verification test’. De zesde generatie iPhone zou zich in de derde fase van de engineering verification test zitten, kortweg EVT3. De andere test moet nog beginnen.

Apple zou dus bezig zijn met proef-batches van de nieuwe iPhone om problemen in het productieproces op te sporen en eventueel te optimaliseren.

BGR meldt overigens dat ze hebben vernomen dat de nieuwe iPhone voorzien gaat worden van 1GB werkgeheugen. De iPhone 4S heeft momenteel de helft aan dat werkgeheugen, namelijk 512MB. De nieuwe iPhone zou ook voorzien zijn van LTE (4G) en NFC.

NFC staat voor Near Field Communication en is een technologie voor draadloze communicatie. De specifieke functionaliteit van NFC zorgt ervoor dat het perfect geschikt is om op een veilige manier betalingsverkeer te regelen.

BGR verwacht hoe dan ook dat de nieuwe iPhone in september of oktober in de winkelrekken ligt.
Tags: , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Volg ons...

Facebooktwitter

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Typ uw e-mailadres in om u aan te melden voor onze nieuwsbrief. Maak vervolgens een keuze of u deze wekelijks en/of dagelijks wilt ontvangen.


Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten