Sonos iOS update levert Retina support en betere volumeregeling

Geschreven door  | 18 juli 2012 | Categorie: iOS apps

SonosSonos is bekend vanwege hun draadloze muzieksystemen. Met een Sonos installatie kan je de hele woning voorzien van muziek.

Afhankelijk van het aantal kamers in de woning kan je één of meerdere boxen van Sonos kopen.

Muziek bedienen door het hele huis is nog nooit zo eenvoudig geweest. Elke kamer apart kan naar een ander muziekstuk luisteren. In de woonkamer kan je rustig naar Beethoven luisteren terwijl de kinderen op hun kamer naar iets steviger muziek luisteren.

Het geluidssysteem van Sonos is voorzien van de zogenaamde Multi-room technologie. Iedere box van Sonos word beschouwd als een Zoneplayer.

De bediening van al deze Zoneplayers gebeurt door een controller. Met de controller kan je elke zoneplayer bedienen. Sonos heeft zelf een controller ontworpen en dankzij het succes van iOS apparaten heeft Sonos een speciale app ontwikkelt voor de iPod Touch, iPhone en iPad. Deze controller heeft net een update gekregen met enkele interessante verbeteringen.

Zo verkreeg de update ondersteuning voor het Retina scherm. Een aangename verbetering, zelfs de album-illustraties wordt voortaan weergegeven in een hogere resolutie.

Maar misschien nog de meest handige nieuwe functie dat deze update meebrengt is dat je vanaf nu het volume van je Sonos-installatie kan bedienen met behulp van de fysieke volumeknoppen op je iOS toestel.

Download:
Sonos voor iPhone & iPod Touch
Sonos voor iPad
Tags: , , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Volg ons...

Facebooktwitter

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten