Tim Cook bevestigt lancering Mountain Lion op 25 juli

Geschreven door  | 24 juli 2012 | Categorie: Apple nieuws, Mac

Mountain LionBij de voorstelling van de kwartaalcijfers van het afgelopen kwartaal had CEO Tim Cook nog een leuke verassing voor ons.

Mountain Lion zal morgen (25 juli) beschikbaar zijn in de Mac App Store.

We hadden al een groot vermoeden dat Mountain Lion morgen zou uitkomen maar nu wordt het bevestigd. Wat Mountain Lion moet gaan kosten is nog niet bekend gemaakt. In de V.S. moet er zo’n 19,99 dollar voor op tafel worden gelegd. Op sommige Europese Apple sites zoals die van Frankrijk en Duitsland wordt de prijs al meegedeeld, namelijk 15,99 Euro. Vermoedelijk zal dat ook de prijs zijn die wij moeten betalen.

We hebben juist de volledige MacBook-lijn geüpdatet, gaan Mountain Lion morgen lanceren en zullen iOS 6 deze herfst lanceren.


Tags: ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Volg ons...

Facebooktwitter

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten