Wikiweb maakt gebruik van Wikipedia handiger

Geschreven door  | 11 juli 2012 | Categorie: iOS apps

WikiwebDe online encyclopedie Wikipedia is een bron van informatie. Iedereen gebruikt wel eens Wikipedia.

De app Wikiweb probeert het gebruik van deze encyclopedie op de iPhone, iPod Touch en iPad nog te verbeteren. Wanneer je iets zoekt via de app kan je zoekterm weergegeven worden in een blokje. Zo’n blokje kan dan weer andere aanverwante artikels bevatten en deze kan je bekijken door het blokje aan te tikken waarbij deze netjes worden getoond.

Op deze manier kan je de informatie die je zoekt overzichtelijk vinden.

Wanneer je echter Wikipedia geregeld gebruikt zal je merken dat Wikiweb een zeer handige app is.

Download: Wikiweb (3,99 Euro)
Tags: , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Volg ons...

Facebooktwitter

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten