Apple TV krijgt verbeteringen dankzij iOS 6

Geschreven door  | 9 augustus 2012 | Categorie: Apple nieuws, Apple TV

Apple TVApple aanschouwt de Apple TV nog steeds als een hobby-project.

Maar het kleine toestelletje verkoopt steeds beter en beter. Apple verkocht er het afgelopen kwartaal zo’n 1,3 miljoen exemplaren van.

Als we dat vergelijken met hetzelfde kwartaal van vorig jaar dan is dit een stijging van maar liefst 173%

Binnenkort krijgt de Apple TV enkele verbeteringen. Eén van de verbeteringen waarbij veel mensen blij mee gaan zijn is dat de vervelende doorzichtige lichte balk waarin de ondertitels verschijnen gaat verdwijnen. Een aangename verbetering als je weet dat steeds meer en meer films op de Apple TV zijn voorzien van Nederlandse ondertiteling.

Een andere handige functie is dat je binnenkort het geluid afkomstig van de Apple TV kan laten afspelen naar een ander AirPlay apparaat. Heb je dus een Hi-Fi installatie met een AirPlay mogelijkheid (bv. door middel van een Airport Express) dan kan je deze gebruiken om je films van de Apple TV te voorzien van een betere geluidservaring.

Al deze verbeteringen voor de Apple TV zullen beschikbaar komen van zodra iOS 6 in de herfst uitkomt.
Tags: , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Volg ons...

Facebooktwitter

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Typ uw e-mailadres in om u aan te melden voor onze nieuwsbrief. Maak vervolgens een keuze of u deze wekelijks en/of dagelijks wilt ontvangen.


Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten