Apple wil acht Samsung producten uit de winkelrekken

Geschreven door  | 28 augustus 2012 | Categorie: Apple nieuws

Apple-vs-SamsungApple diende bij het Amerikaanse gerecht een document in dat een voorlopig verbod eist op acht producten van Samsung.

Afgelopen vrijdag vond een jury dat Samsung zich schuldig maakte met 28 producten door het schenden van patenten van Apple.

Voorlopig eist Apple een verbod op maar liefst acht toestellen. Het gaat om de volgende: Galaxy S 4G, Galaxy S2 AT&T, Galaxy S2, Galaxy S2 T-Mobile, Galaxy S2 Epic 4G, Galaxy S Showcase, Droid Charge en Galaxy Prevail.

Een negenkoppige jury vond dat Apple gelijk had en dat Samsung enkele patenten zowel design- als softwarepatenten overtreedt. Hierop moet het Zuid-Koreaans bedrijf een schadevergoeding aan Apple betalen van maar liefst 1 miljard dollar.

Het valt nog af te wachten of Samsung effectief deze toestelen uit de rekken gaat halen.
Tags: , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Volg ons...

Facebooktwitter

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten