Apple wilde oorspronkelijk een iPhone met gebogen glas

Geschreven door  | 3 augustus 2012 | Categorie: Apple nieuws, iPhone

iPhone gebogen glasHet gevecht tussen Apple en Samsung gaat verder in de rechtbank. Geregeld duiken er dankzij dit proces leuke appleweetjes op. Zo blijkt dat Apple oorspronkelijk de intentie had om de iPhone te voorzien van een gebogen glasplaat aan beide kanten.

Het was voormalig ontwerper Christopher Stringer die deze feiten naar voren bracht. Hij bekeek al de prototypes van de iPhone die door het proces bekend zijn geraakt. Zijn oog viel echter op ontwerpen van Douglas Satzger’s team.

Douglas werkte 12 jaar bij Apple om dan in 2009 naar het bedrijf Palm te gaan. Tegenwoordig is hij actief bij de firma Intel.

Douglas liet in zijn verhoor horen dat Apple dolgraag een gebogen glasplaat wou gebruiken voor de iPhone. Maar de ontwikkelingskosten en de technische problemen om deze te vervaardigen zorgde ervoor dat Apple een ander idee moest nemen.


Tags: , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Volg ons...

Facebooktwitter

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten