Gestolen iPad van Steve Jobs in handen van een clown

Geschreven door  | 19 augustus 2012 | Categorie: Apple nieuws

Kenny The ClownOnlangs kreeg de familie Jobs het bezoek van een inbreker.

De inbreker zou voor meer dan 60.000 dollar aan computers en persoonlijke spullen hebben ontvreemd.

Zo zijn er twee iMacs en twee iPads gestolen. De inbreker nam ook nog enkele juwelen van Tiffany en de portemonnee van Steve Jobs waar nog 1 dollar in zat mee.

Eén van de gestolen iPads kwam in handen van ‘Kenny de clown‘. Kenneth Kahn is een lokale clown-speler en kreeg van zijn vriend Kariem McFarlin een 64GB iPad cadeau. Kariem maakte Kenneth wijs dat hij een nieuw model had gekocht en dat hij van zijn oude iPad model af wou zijn.

Wat de clown-speler toen nog niet wist was dat zijn 35 jarige vriend de goederen had gestolen uit het huis van Steve Jobs. Na 4 dagen in bezit te zijn van de gestolen iPad kwam de politie erachter vragen.


Tags: , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Volg ons...

Facebooktwitter

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten