Inbreker plundert villa van Steve Jobs

Geschreven door  | 14 augustus 2012 | Categorie: Apple nieuws

Huis Steve JobsDe villa dat de familie Jobs bezit in Palo Alto, Californië zou vorige maand een inbreker over de vloer hebben gehad. Er werd voor meer dan 60.000 dollar aan computers en persoonlijke spullen ontvreemd.

Een 35 jarige man is gearresteerd. Deze man is in beschuldiging gesteld van inbraak en heling van de gestolen items. Op 20 augustus wordt de man voorgeleid en zit tot dan vast. De rechtbank heeft de borgsom vastgesteld op 500.000 dollar.

Het is niet geweten of de gestolen spullen van Steve Jobs waren of ze aan één of ander familielid toebehoren. De verdachte was zich niet bewust dat hij het huis van Steve Jobs had uitgekozen.

De villa van de familie Jobs ondergaat momenteel enkele grote renovaties. Het is niet geweten of de familie tijdens de inbraak nog in het huis verbleef of tijdelijk elders door de werkzaamheden onderdak ging zoeken.
Tags: , , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Volg ons...

Facebooktwitter

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten