iPad mini krijgt dunnere rand en wordt vooral dunner en lichter

Geschreven door  | 15 augustus 2012 | Categorie: Apple nieuws, iPad

iPadsAls je hoopt op een kleinere versie van de iPad mini dan moet je nog steeds wachten tot 12 september. Op die dag wordt er verwacht dat Apple een kleinere versie van de populaire iPad gaat voorstellen.

De iPad mini zal voorzien zijn van een 7,85 inch scherm met een resolutie van 1024×768 pixels. Als we de nieuwe geruchten mogen geloven dan zal de iPad mini vooral dunner worden. Geruchtensite iMore gelooft zelfs dat de iPad Mini even dun zal zijn als de iPod Touch.

Maar wat vooral zal opvallen bij de iPad mini is de rand rond het scherm. Net zoals de iPhone en de iPod Touch zal de iPad mini een kleinere rand krijgen zodat je het apparaat eenvoudiger kan aanraken met je duimen.

Het vasthouden van zo’n kleinere iPad lukt in principe met één hand waardoor je de randen niet gaat missen zoals bij de ‘grotere’ iPad.

Het is nog steeds niet duidelijk of de iPad mini voorzien gaat worden van een camera op de achterkant. Op enkele modellen zie je geen uitsparing voor deze camera op andere modellen wel.

De prijs van de iPad mini zal zo laag mogelijk gehouden worden, namelijk rond de 250 Euro. Door een goedkopere iPad uit te brengen laat Apple geen ruimte over voor de concurrentie die nu al met goedkope tablets uitkomen.
Tags: , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Volg ons...

Facebooktwitter

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten