Mobistar gaat concurreren met Mobile Vikings

Geschreven door  | 17 augustus 2012 | Categorie: Apple nieuws

Internet On Mobile MobistarTelecomoperator Mobistar was nog de enigste die niet echt een betaalbaar alternatief aanbod had voor mobiele dataverslinders.

Naast Mobile Vikings en Generation Connect van Proximus gaat Mobistar vanaf 20 augustus een prepaidbundel van 2 GB data aanbieden voor 15 Euro.

Gebruikers beseffen meer en meer dat het aanbod dat operatoren doen met 50MB/maand te beperkt is. Door het succes van Mobile Vikings gaat Mobistar een nieuwe formule lanceren voor klanten die meer behoefte hebben aan het mobiel internet.

Voor 15 Euro per maand biedt Mobistar je de prepaidformule ‘Internet On Mobile’ aan met 2 GB aan mobiele data, 60 belminuten en 1000 sms-berichten.

Een tweede formule is beschikbaar voor 20 Euro per maand waarvoor je 2GB aan mobiele data krijgt, 80 belminuten en 5000 sms-berichten.

Mobile Vikings biedt al een geruime tijd een gelijksoortig aanbod. Voor 15 Euro per maand verkrijg je bij hen 2 GB aan mobiele data en 1000 SMS-berichten naar andere netwerken. Daarbovenop krijg je nog eens 1000 sms-berichten en elke dag tot 1 uur gratis bellen naar een andere Viking-gebruiker.

Het aanbod van Mobistar is een beperkte uitgave. Tot 30 november zijn ze voorbehouden voor de eerste 5000 klanten. Daarna wordt deze formule geëvalueerd. De kans is echter groot dat deze nieuwe formule permanent in het aanbod van Mobistar wordt opgenomen.

Geïnteresseerden in het aanbod van Mobistar kunnen vanaf 20 augustus terecht op de website van Mobistar.

Word een Viking


Tags: , , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Volg ons...

Facebooktwitter

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten