Volg het iTunes festival live op de Apple TV

Geschreven door  | 29 augustus 2012 | Categorie: Apple nieuws, Apple TV, iOS apps

Apple TV iTunes FestivalNaar jaarlijkse gewoonte organiseert Apple in Londen het iTunes Festival. Een maand lang kan je elke dag genieten van gratis optredens van bekende artiesten. Apple wist artiesten zoals Usher, Norah Jones, Jack White, Deadmau5 en vele andere te strikken voor hun festival.

Dit jaar organiseert Apple het iTunes Festival in september in plaats van juli. Je kan op verschillende manieren ten volle genieten van het Festival. Ideaal zou zijn moest je het Festival echt kunnen meemaken. Helaas zijn Belgen niet toegelaten in de loting om een ticket te bemachtigen. We moeten het dus op een andere manier doen.

Via de iTunes website zal er steeds een livestream aanwezig. Heb je een iPhone, iPod Touch of iPad voor handen dan zorgt de app ‘iTunes Festival‘ ervoor dat je niets hoeft te missen. Via de app kan je het Festival live meemaken en zelfs optredens opnieuw bekijken.

Maar Apple heeft nog voor een extra mogelijkheid gezorgd. Apple TV gebruikers zullen merken dat er een icoontje op hun Apple TV is bijgekomen.

Het icoontje iTunes Festival zal automatisch verschijnen op de Apple TV zonder dat de gebruiker iets hoeft te doen. Dankzij de Apple TV kan je het festival dus live bekijken op het grote scherm.

Het iTunes Festival gaat van start op 1 september.
Tags: , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Volg ons...

Facebooktwitter

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten