Apple breidt patentzaak tegen Samsung verder uit

Geschreven door  | 1 september 2012 | Categorie: Apple nieuws

Apple SamsungApple gaat hun patentzaak tegen het Zuid-Koreaans bedrijf Samsung verder uitbreiden.

Op 25 augustus won Apple een rechtzaak tegen Samsung. De jury sprak in het voordeel van Apple en Samsung moet ruim 1 miljard dollar als schadevergoeding aan Apple betalen wegen het schenden van patentrechten.

Aansluitend vroeg Apple een verbod op 8 Samsung toestellen. Maar deze zaak wordt nu verder uitgebreid met 4 nieuwe toestellen. De Samsung Galaxy S III, Galaxy S III (Verizon-model), Galaxy Note en Galaxy note 10.1 zou Apple ook graag op de verboden lijst willen zien staan.

De zaak wordt voorgelegd aan dezelfde rechter die de vorige zaak ook behandelde. Deze week lanceerde Samsung nog nieuwe modellen zoals de Galaxy Note II. Waarschijnlijk gaat Apple de nieuwe modellen ook bekijken of deze geen patenten van Apple schenden.
Tags: , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Volg ons...

Facebooktwitter

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten