Apple TV krijgt update naar iOS 5.1

Geschreven door  | 25 september 2012 | Categorie: Apple TV

Apple TVApple heeft zonet de Apple TV een update gegeven naar iOS 5.1. De update is voor zowel de Apple TV van de 2de als de 3de generatie.

Eén van de vernieuwingen van deze update is dat de Apple TV ondersteuning krijgt voor de gedeelde fotostreams. Op die manier kan je foto’s bekijken die door andere iOS apparaten zijn gedeeld.  Gedeelde fotostreams is een nieuwe functie dankzij iOS 6.

Een verassende nieuwigheid is dat je nu op één Apple TV meerdere iTunes accounts kan gebruiken. Overschakelen van het ene account naar het andere is heel eenvoudig. Voorwaarde voor het gebruik van deze meerdere iTunes accounts is het feit dat ze allemaal van hetzelfde land moeten zijn.

Een andere functie is dat je het geluid afkomstig van de Apple TV kan laten afspelen naar een ander AirPlay apparaat. Heb je dus een Hi-Fi installatie met een AirPlay mogelijkheid (bv. door middel van een Airport Express) dan kan je deze gebruiken om je films van de Apple TV te voorzien van een betere geluidservaring.

Vanaf nu kan je ook de iconen op het tweede scherm zelf rangschikken door de ‘Selecteer’ knop op de Apple afstandsbediening ingedrukt te houden.

Andere vernieuwingen zijn nieuwe screensavers en de ondersteuning voor ondertiteling voor doven en slechthorenden (SDH). Verder is de weergave van ondertiteling sterk verbeterd.

Meer informatie vind je hier.
Tags: ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Volg ons...

Facebooktwitter

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Typ uw e-mailadres in om u aan te melden voor onze nieuwsbrief. Maak vervolgens een keuze of u deze wekelijks en/of dagelijks wilt ontvangen.


Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten