Apple wenst 3 miljard schadevergoeding van Samsung te krijgen

Geschreven door  | 20 september 2012 | Categorie: Apple nieuws

Apple-vs-SamsungEind augustus oordeelde een jury dat Samsung 1 miljard dollar schadevergoeding aan Apple moet betalen. Samsung maakt zich schuldig aan verschillende design- en softwarepatenten van Apple.

Morgen ontstaat er een nieuwe ontmoeting tussen de betrokken partijen in de rechtbank. Maar volgens The Korea Times gaat Apple aan de rechter Lucy Koh vragen om de schadevergoeding te verhogen naar 3 miljard dollar. Verder wilt Apple dat de uitspraak ook zorgt dat de apparaten van Samsung die een inbreuk hebben gemaakt op Apple’s patenten een verkoopverbod krijgen opgelegd.

Morgen wordt er alleszins verwacht dat het Koreaans bedrijf Samsung in hoger beroep gaat tegen de bestaande uitspraak.
Tags: , , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Volg ons...

Facebooktwitter

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten