Appleweetjes vernieuwt zijn nieuwsbrief

Geschreven door  | 20 september 2012 | Categorie: Apple nieuws

emailAppleweetjes.be zit duidelijk in de lift. De bezoekers blijven maar stijgen net zoals het aantal aanmeldingen voor onze nieuwsbrief.

Uiteraard kregen we verschillende vragen om de nieuwsbrief in een nieuw jasje te steken. Sommige mensen hebben graag een dagelijkse nieuwsbrief, andere willen dit slechts éénmaal per week.

We zijn dus aan de slag gegaan om onze nieuwsbrief een totaal nieuw uiterlijk te geven. Bovendien heb je nu de mogelijkheid om te kiezen voor een wekelijkse en/of dagelijkse nieuwsbrief. De keuze is volledig aan jouw. Die wekelijkse nieuwsbrief mag je trouwens elke vrijdagavond verwachten.

Ben je al abonnee van onze nieuwsbrief dan ben je automatisch ingeschreven voor onze wekelijkse nieuwsbrief. Je hoeft hier niets voor te doen. Wens je echter ook de dagelijkse nieuwsbrief te ontvangen dan kan je je hiervoor nog steeds aanmelden.

Ontvang je nog geen nieuwsbrief van Appleweetjes.be en wens je deze wel te krijgen. Vul dan onderstaande gegevens in:


Tags: , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Volg ons...

Facebooktwitter

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten