Belgisch dancefestival ‘I Love Techno’ levert tickets in Passbook

Geschreven door  | 21 september 2012 | Categorie: iOS apps

I Love TechnoPassbook is een integraal onderdeel van het nieuwe iOS 6 en kan gezien worden als een digitale portefeuille. Hierin ontvangt en beheert de gebruiker zijn tickets, kortingsbonnen,…

Paylogic is de eerste event ticketingorganisatie die direct inspeelt op deze razend interessante nieuwe toepassing. Zo kunnen alle klanten van Paylogic zoals bijvoorbeeld dance organisatie ID&T, Duitse Tourpromotor Four Artists en Belgisch Dance Event I Love Techno hun tickets vanaf nu in hun Passbook op hun iPhone opslaan en vervolgens laten scannen bij de ingang in plaats van een e-ticket uit te printen.

Koop je dus binnenkort je ‘I Love Techno’ tickets dan kan je deze netjes laten verschijnen in Passbook.

Aangezien Passbook tijd- en plaatsgevoelig zal je ticket automatisch verschijnen op je iPhone wanneer je deze nodig hebt om ze te laten scannen aan de ingangspoort. Zoeken naar je ticket is verleden tijd.


Tags: , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Volg ons...

Facebooktwitter

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten