Complete chaos bij Duitse Apple Store

Geschreven door  | 21 september 2012 | Categorie: Apple nieuws, iPhone

Oberhausen iPhone 5De nieuwe iPhone is sinds vandaag in enkele landen te koop. Al sinds gisteren stonden mensen aan te schuiven in het Duitse stadje Oberhausen.

Vanmorgen dreigde daar de situatie volledig uit de hand te lopen. Naast het gekende geduw en getrek zijn er enkele mensen op de vuist gegaan. In de lange rijen die ontstonden zijn zelfs enkele mensen flauwgevallen. Daarom werd besloten om snel een ambulancepost op te richten zodat de mensen verzorgt konden worden.

De politie heeft enkele heethoofden verwijdert uit de rij en dreigde er zelf mee om de verkoop stil te leggen als de situatie verder uit de hand zou lopen. Dat is gelukkig niet gebeurd.
Tags: , , ,

2 Responses to Complete chaos bij Duitse Apple Store

  1. Peter Cornelis 21 september 2012 at 13:52

    Ben op vakantie in Frankrijk, en ik heb in het winkel center van odyseum te Montpelier welgeteld 5 minuten moeten wachten voor ik mijn iPhone 5 had, was daar om 10.15h en er stonden 2 mensen voor mij, om 8h was het daar wel een zottekot zij de verkoper, de 16gig model waren allemaal verkocht maar ik moest een 64gig hebben en daarvan hadden ze er nog meer dan genoeg, nu nog een nano sim als ik terug ben in België.

  2. Pingback: Op zoek naar iPhone 5? Ga vrijdag naar Apple Store Amsterdam

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Volg ons...

Facebooktwitter

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten