De iPhone 5 heeft soms last van lichtvlekken

Geschreven door  | 25 september 2012 | Categorie: iPhone

Sommige iPhone 5 bezitters klagen over “lichtvlekken”. lichtvlekken betekent dat er licht via de telefoon naar buiten komt waar het niet hoort. Dit gebeurt dan bijvoorbeeld bij de zijkant of de oortjes-plug. Dit probleem is in de zon nauwelijks zichtbaar maar zeker in de avond of in een donkere ruimte is het goed te zien.

Hoeveel gebruikers er precies last van hebben is niet bekend. Apple heeft er nog geen officiele supportpagina voor geopend. Op het forum van MacRumors is het probleem wel bekend en klagen meerdere gebruikers over lekkend licht.

Het probleem word ook besproken op het Apple’s supportforum. Het lijkt er wel op dat dit probleem minder grootschalig is dan het Wi-Fi-probleem waar we gisteren over schreven. Hoeveel gebruikers er precies last hebben van “lekkende licht” is niet bekend omdat maar een klein percentage dit ook online meld.

De bezitters die hier last van hebben kunnen terug naar Apple Store waar de telefoon gekocht en krijgen gratis een nieuwe. Heb je de telefoon is het buitenland gekocht dan zul je even moet wachtten tot 28 september. Dan start de verkoop in Nederland en België.
Tags: , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Volg ons...

Facebooktwitter

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten