Eerst gejailbreakte iPhone 5 is een feit

Geschreven door  | 22 september 2012 | Categorie: iPhone, Jailbreak

De bekende jailbreaker @chpwn (Grant Paul) is het gelukt om de nieuwe iPhone binnen 24 uur te jailbreaken. Dit is bijzonder aangezien het om een nieuwe besturingssysteem gaat, iOS 6. Ook gaat het hier om een nieuwe telefoon met een andere processor en “kernel”.  De foto hierboven is geloofwaardig aangezien @chpwn vaker heeft meegeholpen aan belangrijke jailbreaks. Het is nog niet duidelijk waar er een lek zit in iOS 6.

Met een jailbreak kan software kan worden geïnstalleerd uit een andere applicatie dan de officiele App Store. Deze applicatie genaamd Cydia maakt het mogelijk om “tweaks” en andere programma’s te installeren. Ook is het via Cydia mogelijk om betaalde applicaties uit de App Store gratis te downloaden.

Het zal waarschijnlijk nog enige tijd duren voordat de hack wordt vrijgegeven voor het grote publiek. Waarschijnlijk zullen ze eerst proberen om een untethered jailbreak te ontwikkelen, dan is het niet meer nodig om de telefoon via de computer op te starten.


Tags: , , ,

One Response to Eerst gejailbreakte iPhone 5 is een feit

  1. Pingback: Jailbreak van de iPhone 5 en iOS 6 kan nog lang duren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Volg ons...

Facebooktwitter

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten