Eerste rij voor de iPhone 5 vormt zich voor de Amerikaanse Apple Store

Geschreven door  | 18 september 2012 | Categorie: Apple nieuws, iPhone

De allereerst rij voor de iPhone 5, het nieuwe vlaggenschip van Apple, heeft zich al gevormd in Amerika. Aan de 5th Avenue staan de eerste fanatiekelingen alweer te koukleumen voor de nieuwste iPhone. Grote groepen mensen verzamelen zich bij de Apple Store tot op 21 september de deuren opengaan.

Wie zou denken dat het alleen de allergrootste Apple-fanatiekelingen zijn heeft het mis. Sommige mensen staan er voor vrienden en familie die extra zullen betalen om de iPhone 5 gelijk in handen te hebben. Maar de meeste mensen voorin de rij staan er niet voor zichzelf  en ook niet voor vrienden en famile. Deze mensen zijn ingehuurd door bedrijven om reclame te maken d.m.v het opplakken van stickers en logo’s. Ook proberen veel bedrijven er een slaatje uit te slaan door het verkoop van kussens, slaapzakken en klapstoeltjes.

Natuurlijk staan er ook echte fanboys in de rij. De rij wordt dan ook met de dag langer en het is voor het eerst in de geschiedenis dat er zoveel dagen van tevoren mensen voor de winkel staan. De iPhone 5 is 12 september aangekondigd en is beschikbaar vanaf 21 september in o.a. de Verenigde Staten, Frankrijk en Duitsland.
Tags: , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Volg ons...

Facebooktwitter

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten