Eerste video van werkende iPhone 5

Geschreven door  | 3 september 2012 | Categorie: Apple nieuws, iPhone

Ondertussen zijn er al veel details van de nieuwe iPhone geweten. Een groter scherm, een nieuwe connectoraansluiting, nieuwe oordopjes, A6 processor,…

Voor wie zelfs een plastic dummy versie wenst van deze iPhone kan terecht bij verschillende Chinese handelaren die voor het luttele bedrag van minder dan 10 Euro een iPhone 5 dummy verkopen.

Maar een werkende iPhone hadden we nog niet gezien. De video is online gezet door een Amerikaan die de nieuwe iPhone vergelijkt met de iPhone 4S. De Amerikaan zet op het einde van de video de iPhone aan, waarbij deze vraagt om een aansluiting met iTunes. De reden dat de Amerikaan niet verder geraakt dan het bootscherm is omdat hij niet in het bezit is van een nieuwe connectorkabel met de kleinere aansluiting.

Dat de iPhone vraagt voor connectie met iTunes is op zich een beetje vreemd. Sinds iOS 5 is het niet meer noodzakelijk om een PC of Mac te hebben om de iPhone te activeren. Maar aangezien het hier nog om een prototype gaat kan deze beperking aanwezig zijn om veiligheidsredenen. Zo zou Apple steeds kunnen traceren welke Apple ID deze iPhone prototype tracht te activeren.


Tags:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Volg ons...

Facebooktwitter

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten