Foto’s van de iPad mini duiken op

Geschreven door  | 18 september 2012 | Categorie: Apple nieuws, iPad

Er zijn foto’s opgedoken van de iPad mini, de kleinere variant van de iPad. Er zijn al langere tijd gerucht dat Apple een iPad mini wil uitbrengen. Deze geruchten worden sterker door uitgelekte foto’s.

Op de chinese website Bolopad zijn foto’s verschenen van de lang verwachtte iPad mini. Het is niet te controleren of de foto’s echt zijn. Het is opvallend dat hij nog steeds op iOS 5 draait, terwijl iOS 6 beta’s allang beschikbaar zijn. Wel is het bevestigend dat de foto’s overeenkomen met de eerder “uitgelekte” behuizingen. Hierdoor lijken de geruchten over de iPad mini steeds sterker te worden. Ook zijn er een aantal verwachtte aanpassingen te zien op de foto’s. Zo beschikt de iPad mini nu ook over een nieuwe 9-pins poort. Dit is de vervanging voor de 30-pins poort en zit al in de iPhone 5.

De iPad mini zou beschikken over een 7,85 inch Retina-scherm. Ook zou hij veel goedkoper zijn dan de huidige iPad. Er zijn al enkele maanden geruchten over een nieuwe variant van de iPad. Er is alleen nog niks officieel aangekondigd. De verwachting was dat de iPad mini tegelijkertijd met de iPhone 5 zou worden aangekondigd, namelijk 12 september. Nu is de verwachting dat hij rond oktober word aangekondigd.
Tags: , , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Volg ons...

Facebooktwitter

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten