Foxconn opent fabriek in Taiyuan opnieuw na zware rellen

Geschreven door  | 25 september 2012 | Categorie: Apple nieuws

Foxconn relletjesFoxconn heeft hun fabriek in de Chinese stad Taiyuan opnieuw geopend. De fabriek werd gisteren voor een dag gesloten nadat er zware rellen zijn uitgebroken.

Meer dan 2000 medewerkers van de fabriek waren betrokken bij de rellen. Pas na een optreden van een massale politiemacht kon de rust worden hersteld. Foxconn besloot toen om tijdelijk de fabriek te sluiten.

Woordvoerder Simon Hsing van Foxconn laat nu weten dat de rust in de fabriek volledig hersteld is waarbij werd besloten om deze opnieuw te openen. Momenteel draaien alle productie-lijnen terug op volledige capaciteit.

De fabriek in Taiyuan stelt 79000 arbeiders te werk. Er wordt vermoedt dat in deze afdeling van de fabriek de achterkant van de nieuwe iPhone 5 wordt geproduceerd.
Tags: , , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Volg ons...

Facebooktwitter

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten