Google brengt eigen app van YouTube uit voor iPhone en iPod Touch

Geschreven door  | 11 september 2012 | Categorie: iOS apps

YouTubeHet zat eraan te komen, binnenkort met iOS 6 zal Apple de YouTube applicatie niet meer leveren. De reden hiervoor is dat Apple’s licentie op YouTube is verlopen en ervoor gekozen heeft om deze niet te verlengen.

Gelukkig laat Google de iOS gebruikers niet in de steek en hebben ze een volledig nieuwe YouTube applicatie ontwikkelt.

De app ziet er compleet anders uit maar de uitwerking is perfect gedaan. Linksboven heb je een knop dat een apart menu naar voren brengt. Rechtsboven vind je een vergrootglas waarmee je kan zoeken naar allerlei video’s op YouTube.

Voorlopig is de app enkel geschikt voor de iPhone en de iPod Touch. Een versie die ook geoptimaliseerd is voor de iPad is nog in de maak. Volgens Google zou het nog enkele maanden kunnen duren vooraleer de iPad versie af is.

Download: YouTube
Tags: , , , ,

One Response to Google brengt eigen app van YouTube uit voor iPhone en iPod Touch

  1. Pingback: Google komt binnenkort met eigen Map-applicatie voor iOS

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Volg ons...

Facebooktwitter

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten