Het advies van London Underground voor iOS 6 gebruikers

Geschreven door  | 21 september 2012 | Categorie: Apple nieuws, iOS apps

Sinds iOS 6 heeft de kaartenapplicatie geen ondersteuning meer voor het plannen van een route met het openbaar vervoer. Een medewerker bij de metro van Londen zorgde er echter voor dat iOS 6 gebruikers zonder problemen toch hun route kunnen plannen.

Hij schreef op één van de informatieborden dat iOS 6 gebruikers een kaart met de plattegrond van de metro kunnen krijgen bij het boekingskantoor.

London underground iOS 6
Tags: , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Volg ons...

Facebooktwitter

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten