iCloud ondersteunt nu ook notities en herinneringen

Geschreven door  | 14 september 2012 | Categorie: iCloud

iCloudDe website van iCloud heeft nu ook ondersteuning voor notities en herinneringen.

Verder zijn er kleine verbeteringen doorgevoerd zodat je pushberichten via de webinterface ontvangt en de ‘Zoek mijn iPhone’ service heeft nu ook de mogelijkheid om een telefoonnummer door te sturen naar een kwijtgeraakte iPhone.

Al sinds mei van dit jaar waren er geruchten dat notities en herinneringen hun toetrede in de website van iCloud gingen krijgen. De nieuwe diensten lijken heel sterk op de applicaties die we aantreffen in Mountain Lion.
Tags: , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Volg ons...

Facebooktwitter

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten