iOS 6 gebruikers minder tevreden door update

Geschreven door  | 27 september 2012 | Categorie: Apple nieuws, iPad, iPhone, iPod

Tevredenheid score iOSOn Device heeft een onderzoek gedaan bij 16.000 iPhone gebruikers in Amerika. Hieruit blijkt dat iOS 6 gebruikers hun toestel een tevredenheid score geven van 7,65.

Die score is opmerkelijk aangezien het minder is dan de tevredenheid score dat iOS 5 aan hun toestel geven. Dat is namelijk 7,75. Het verschil is miniem maar het is de allereerste keer dat het bedrijf On Device een daling opmerkt bij een update.

In principe zijn gebruikers met een update meer tevreden door de toevoeging van nieuwe functies. Ondanks dat iOS 6 nieuwe functies bevat zoals ‘Niet storen’, FaceTime over 3G,… hebben de gebruikers de meeste problemen met de kaartenapplicatie.

Die kaarten blijven volgens On Device voor de nodige frustaties zorgen en zou ervoor gezorgd hebben dat de score voor het eerst lager is bij een update.

Toch moet er worden opgemerkt dat Apple in het algemeen nog heel hoog scoort in tevredenheid. Volgens een recente studie door J.D. Power heeft Apple nog een grote voorsprong ten opzichte van Android toestellen.
Tags: ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Volg ons...

Facebooktwitter

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten