iPhone 5 heeft dubbel zoveel werkgeheugen als iPhone 4(S)

Geschreven door  | 16 september 2012 | Categorie: iPhone

A6 processorApple houdt er niet van om teveel technische specificaties naar buiten te brengen. Zij focussen zich meer op de gebruikerservaring en willen de gebruikers niet verwarren met allerlei technische aspecten.

iFixit ging echter op onderzoek uit om meer technische details van de A6 processor te verkrijgen. De A6 processor is Apple’s eigen ontwikkelde processor die aanwezig is in de iPhone 5.

Het nummer K3PE7E700F-XGC2 dat vermeldt staat op de A6 processor verwijst naar een Samsung DRAM onderdeel dat 1 GB aan werkgeheugen bevat. K3P staat verder voor een dual-channel LPDDR2 met 32 bits kanalen. E7E7 duidt aan dat het hier gaat om twee DRAM-units van 512 MB wat maakt dat het totaal aan werkgeheugen 1 GB is.

De iPhone 4 en iPhone 4S hadden beide 512 MB werkgeheugen. De iPhone 5 heeft dus dubbel zoveel werkgeheugen. Hierdoor kunnen apps meer werkgeheugen reserveren.
Tags: , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Volg ons...

Facebooktwitter

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten