Live verslaggeving Apple Special Event

Geschreven door  | 11 september 2012 | Categorie: Apple nieuws

Live-Special-Event-Apple-12092012

Morgen is het zover. Apple houdt dan een Special Event in San Francisco voor de nieuwste iPhone.

De verwachtingen zijn hooggespannen want niet enkel wordt er verwacht dat Apple met een nieuwe iPhone gaat komen maar ook de iPods zullen vernieuwd worden. Morgen weten we ook of Apple meteen de iPad Mini voorstelt of dat deze later een aparte gebeurtenis gaat krijgen.

Reden genoeg voor Appleweetjes om een live verslaggeving te houden. Zo ben je als één van de eerste op de hoogte van alle nieuwtjes die morgenavond om 19u worden voorgesteld. Kom dus zeker een bezoekje brengen aan Appleweetjes.be voor deze live verslaggeving.
Tags: , , ,

One Response to Live verslaggeving Apple Special Event

  1. Pingback: HTC zet aanval in tegen nieuwe iPhone

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Volg ons...

Facebooktwitter

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten