Meer dan 15% van alle iOS gebruikers zitten al op iOS 6

Geschreven door  | 21 september 2012 | Categorie: Apple nieuws, iOS apps

iOS 6Het reclamenetwerk Chitika heeft enkele statistieken naar buiten gebracht zodat we kunnen kijken hoeveel gebruikers nu al zijn overgestapt naar iOS 6.

Apple staat ervoor bekend om het update-proces zo eenvoudig mogelijk te maken voor iedereen. De update is gratis en levert enkele nieuwe functies waardoor iOS gebruikers sneller zijn geneigd om de update uit te voeren.

Chitika maakte bekend dat iets meer dan 15% van al het iOS dataverkeer afkomstig was van iOS 6, zelfs amper 24 uur na de update hiervan. Ook op onze website zien we dat van het totale iOS dataverkeer er 11% afkomstig is van iOS 6 gebruikers.

Deze snelle overstap is zelfs een record voor Apple. De vorige versie iOS 5 deed hier bijna 3 dagen over om tot hetzelfde resultaat te komen. Dat iOS 6 een snellere groei kent heeft waarschijnlijk te maken met het feit dat er vanaf nu geüpdatet kan worden zonder tussenkomst van het programma iTunes.

Als we de vergelijking maken met Android gebruikers dan zien we dat er na 2 maand amper nog maar 1,5% draait op de meest recente versie Jelly Bean.

iOS 5 Share of All iOS Traffic
Tags: ,

2 Responses to Meer dan 15% van alle iOS gebruikers zitten al op iOS 6

 1. P. van den Thillart 21 september 2012 at 21:13

  M’n iPad2-tablet-pc is nu ge-update naar iOS6… Maar, wannee en hoe kan ik ook nog beschikken
  over een aangepaste iPad2-gebruikershandleiding?
  Graag een reactie van AppleWeetjes.
  Vriendelijke groet, P. van den Thillart (p.vd.thillart@gmail.com)

  • Appleweetjes 21 september 2012 at 21:22

   De gebruikershandleiding van Apple voor de iPad met iOS 6 is nog niet beschikbaar. Wanneer deze beschikbaar is kan je deze vinden op de volgende pagina: http://support.apple.com/nl_NL/manuals/#ipad

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Volg ons...

Facebooktwitter

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk. Als u doorgaat met deze website te gebruiken zonder het wijzigen van uw cookie-instellingen of u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen.

Sluiten